Crea sito

Abruzzo nädal maailmanäitusel Expo 2015

Eelroaks pakuti kalkuniliha Canzano stiilis (Tacchino alla canzanese). Kalkuniliha serveeritakse külmalt ning see on kaetud tarretisega, mis on saadud läbi keeduleemi jahutamise.

11665411_574667976007307_1222604954794366190_n
Esimesene käik oli Virtù supp, mis serveeriti seest tühjaks kraabitud krõbeda saiakukli sees. Virtù suppi süüakse Abruzzos eelkõige 1. mail ning selle koostisosad varieeruvad vastavalt tegijale, kuid peamiselt kasutatakse kuivatatud ube ja herneid, värskeid juurvilju, sealiha, pastat ning mitmeid erinevaid maitseaineid.

11542005_574667832673988_7356087490676460227_n
Teise käiguna võis maitsta meriärna torti Pescara stiilis (Tortino di triglia alla pescarese). Merniärn on valge lihaga kala, millel on puhas ja kerge maitse. Pescara stiilis tort oli tehtud koos punaste kartulite ja erinevate maitserohelistega. Lisaks olid lisatud väga õhukesed ja krõbedad pitsapõhjad.

11659343_574667806007324_5809364894989179561_n

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close