Crea sito

Abruzzo nädal maailmanäitusel Expo 2015

Ja ei saa ka ära unustada magustoitu: Parrozzino dannunziano. Pescarast pärit, algselt talvise magustoiduna söödud, maisijahust koogike, mis on kaetud tumeda sokolaadiga. Lisandina võis tunda ka lagritsa maitset, kuna igasse koogikesse oli lisatud paar tilka Atrist pärit lagritsat.

11705265_574667876007317_7586795184595706447_n

Imeliselt maitsev õhtusöök Abruzzo stiilis. Kõigele lisaks sai imetleda maaliliselt kauneid vaateid Abruzzost, mis projekteeriti suurelt seinale.

Kuni 9. juulini on Milaanos Expol toimumas erinevaid Abruzzo teemalisi üritusi, kel vähegi võimalik, tasub sellest imelisest võimalusest kinni haarata!

11709557_10207017191977824_4289869879883435435_n

Testo di Chiara Magi

Ph: Abruzzo è Servito e Graziano Di Crescenzo

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close